Elämäni ensimmäinen blogipostaus

Olen jo siis todella kauan miettinyt tätä, että olisi hienoa perustaa oma blogi jonne voisi sitten kirjoitella omassa elämässä tapahtuvia asioita. Ja nyt ajankohta tuntui jotenkin oikealta tähän hommaan. Tänä vuonna on ehkä tapahtunut eniten asioita minun elämässä kuin minään muuna vuonna. Ja minusta olisi ihana jakaa niitä kokemuksia, ne eivät kaikki ole todellakaan mitään iloisia kokemuksia, mutta näin kun jälkeenpäin ajattelee jokaisesta negatiivisesta kokemuksesta seuraa aina jotain hyvää. Tästä blogista tulee mahdollisimman rehellinen ja aito. Toivon tämän antavan edes yhdelle ihmiselle jotain. 🙂

Luulin 6 vuotta sitten, kun sain esikoislapseni syliini, että mitään tämän mullistavampaa en voisi elämässäni kokea. No näin 6 vuotta eteenpäin olen kokenut jotain mikä on mullistanut elämäni vielä enemmän kuin lapsen saaminen. Sanotaanko näin, että yritin olla hyvä liian monessa paikassa. Tein vuorotyötä ja  olin viikonloput ja illat suurimmaksi osaksi aina töissä, joten siinä äitiys jäi aika vähälle. Tahdoin olla hyvä työssäni, koska siitähän minä sen leivän pöytään hankin. En ollut koskaan ajattelut mitään muuta tapaa tehdä asioita kun suorittaminen, en osannut rentoutua ja elää hetkessä, koska takaraivossa oli kokoajan ajatus mitä seuraavana päivänä pitää tehdä. Ja sitten tietenkin, jokainen pienten lasten äiti tietää, ettei kotia voi pitää kokoajan valokuvan kauniina, siellä on sotkua aina jossain. Minä yritin kaikkeni siinäkin asiassa ja lopulta olin äiti ja vaimo joka kävi töissä kokoajan ja kotona vain siivosi. Tämä kaikki sai aikaan minulle totaalisen uupumuksen ja aloitin kaiken ihan alusta. Aloitin siis ihan pohjalta ja opettelin pukeutumaankin uudestaan. Kesti kauan ennenkuin hyväksyin tilanteen enkä pitänyt itseäni enää heikkona ihmisenä jonka olisi pitänyt jaksaa enemmän ja pidempää, koska niin monet muutkin tekee. Nyt siis aionkin aloittaa ihan 2018 vuoden alusta kertomisen jolloin oltiin ihan pohjalla ja mihin sieltä ollaan päästy ja kuinka paljon olen tänä aikana muuttunut ihmisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *